Gastenboek

239 berichten, 24 pagina's 
» 
31-08-2017
Geplaatst door:
Honda TL125 restauratie

Ik vond in m'n moeder haar garage een Honda TL125 die 30 jaar heeft stil gestaan. Ik zou hem graag rijdend krijgen en vroeg me af of hier iemand is die dat dingetje kan restaureren en een prijs indicatie kan geven. Kwam op deze site via Google en niet geschoten is altijd mis.

13-06-2016
Geplaatst door:
test track thedinga

vrijdag een leuke dag gehad in emmer compasquum
dagje circuit rijden smorgens rechts om en smiddags links om
barbequetje op het eind van de dag toppie
een tevreden motorliefhebber

07-05-2016
Geplaatst door:
Club treffen op Texel.

Wij weten dat er in Noord-Holland nog al wat Benelli liefhebbers rond rijden. Speciaal voor jullie hebben we in jullie regio een Club Treffen georganiseerd voor onze leden maar ook niet-leden. Het treffen zal plaats vinden bij de gebroeders Smitbros, Wijd en zijt bekend om hun deskundige restauraties van klassieke motorfietsen en hun zeer interessante privé verzameling.
Zaterdag 21 mei 2016 is de dag van treffen !!! Maar we hebben er zoals gewoonlijk een 3-daags treffen van gemaakt (incl. BBQ en rit over Texel) van 20 tot en met 22 mei 2016.
Voor meer info kijk op onze site: www.benelli.nl (en of inschrijven: ansenpeter@xs4all.nl )

09-04-2016
Geplaatst door:
valentino fokkie

helaas heren is fok overleden na een vervelende periode in het ziekenhuis
maandag 11 april is zijn laatste rit !!

groet Ben

06-01-2016
Geplaatst door:
m.g. Falcone

Ik ben op zoek naar een voortandwiel voor moto-guzzi
falcone nuovo polise van 1973 16 tands.
ook als je er geen heeft de beste wensen voor 2016

gr piet

25-12-2015
Geplaatst door:
Kerst en oud en nieuw

Heren en dames fijne dagen en goed jaar toegewenst
Namens ben en fok
Ps de guzzi Monza loopt goed op de electr ontsteking van becks kan pas in maart rijden om hem goed uit te proberen
Groeten

26-07-2015
Geplaatst door:
Zadel Benelli Krachtei

Hallo,ben bezig met de restauratie van een Benelli krachtei, en al een tijd ben ik zonder resultaat op zoek naar een zadel voor deze motor.
Het is het model zoals gemonteerd op de blauwe Benelli van Aldo.
Ik ben nu van plan er zelf een te maken, en zou graag tekeningen/fotos/afmetingen/ van de grondplaat en bekleding willen hebben.
Kan iemand mij misschien helpen ?
Groet, Peter

09-06-2015
Geplaatst door:
Honda 500 TT

Ben van plan één te kopen. Deze Honda heeft echter maar 1 uitlaat. Ik kan hem daardoor niet goed plaatsen. Alle TT's die ik op internet tegen kom hebben er twee. Deze Honda is een 91'er met 16K miles op de teller maar volgens de huidige eigenaar rechtstreeks in Nederland ingevoerd. Heb gelezen dat de Japanse TT's voor de Japanse markt ook geen tweede uitlaat hebben maar die hebben toch geen miles op de teller?
Weet iemand van jullie hier iets meer over?

26-05-2015
Geplaatst door:
rit 2e pinksterdag

Hallo jongens en meiden van MC "Bloedjesnel" . Ik was gisteren ( pink.2.) voor de 2e keer mee met jullie motorrit. ( Op een rode Duc SS600 ) . En ik heb weer bar genoten , evenals verleden jaar . Groot succes ! En het weer zat ook goed mee. Ik reed achter en voor Eraldo met z'n mooie Moto Guzzi ! Ik heb hier net de fotoreportage bekeken en gezien wat het ooit was! Gweldig . Zelf ben ik ook een verwoede monteur ( ook als beroep ) en ben met een Honda Bol 'd Or bezig die om te toveren naar een caferacer met monoshock vering . Maar die hoort hier misschien niet helemaal thuis ? Nou ja , laat ook maar . Als ie klaar is plaats ik een foto en mogen jullie een oordeel vellen ! Haha . Ik zie dat jullie ook weleens naar Mettet gaan , lijkt me leuk een keer mee te gaan . Groet Cor te Oostwoud.

20-05-2015
Geplaatst door:
tip stoom machine museum

Op de tweede pinksterdag zijn wij onder stoom in het nederlands stoom machine museum in Medemblik dus de machines draaien !!